Gamogen & Zaniplus Available Now ! FREE SHIPPING
Mengenai Kami

Siapakah kami?
Kami pengedar sah produk House of Healin adalah sebuah kedai online yang menjual produk kesihatan dan Kecantikan. Kami telah ditubuhkan sejak tahun 2005. Sejak itu, syarikat itu telah berkembang setiap hari. Kami berusaha untuk menjadi salah satu daripada francais terbaik di malaysia.


Apa yang kami jual?
Kami menawarkan kualiti yang terbaik  produk healin di pasaran melalui talian yang anda tidak perlu membazir masa datang ke kedai!

Mengapa memilih kami?
Kawalan Kualiti
Kami memastikan anda bahawa tumpuan utama kami akan kualiti produk. Kami akan memastikan bahawa pelanggan mendapat kualiti yang terbaik dari kami dan kita melayani pelanggan sebagai VIP

Perkhidmatan Pelanggan Mesra
Kami tidak akan berkhidmat kepada pelanggan dengan sikap "kerana ini adalah saya kerja". Kami akan membuat pelanggan pasti akan berasa selesa sepanjang membeli-belah mereka. Jika mereka memerlukan bantuan kami semasa membeli-belah mereka, kita akan memberikan mereka sokongan yang terbaik mereka boleh mencari dalam talian.

Bagaimana untuk menghubungi kami?
Jika anda mempunyai sebarang keraguan / cadangan / komen tentang kami, produk kami atau laman web kami, tidak dilarang untuk menghubungi kami! Kami boleh dihubungi melalui datang ke francais kami di G -13 PASAR RAYA TUNAS MANJA TEMERLOH DAN KIOSK HOUSE OF HEALIN LOBI HOSPITAL SULTAN HAJI AHMAD SHAH TEMERLOH / Hubungi 013-9657430 / 017-9106457

Kami akan kembali kepada anda dalam masa 24 jam!