Maduka Estonian 300g

Maduka Estonian 300g
Maduka Estonian 300g
Product SKU: HL008
Reward Points: 67
Availability: In Stock
Price: RM72.00
Price in reward points: 6700
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

MADUKA ESTONIAN

Estonia adalah sebuah negara yang kaya dengan hutan semula jadi dan salji. Ia dianggap sebagai sebuah taman yang indah bagi banyak negara-negara Eropah, terutamanya negara-negara Scandinavia termasuk Finland dan Sweden. Dalam kenyataan pertama dari data Kedudukan Kualiti Udara, Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) telah mengesahkan bahawa Estonia berada di kedudukan nombor 1 dari segi negara dan bandar yang mempunyai kualiti udara yang terbaik.

Di utara Estonia yang berhampiran dengan kawasan Artik, hutan yang terlalu cantik di sana juga dikenali sebagai kerajaan dongeng Puteri Snow White. Salji putih yang tebal menyelimuti kawasan tersebut dengan terdapat beberapa kabin kayu lama, di sinilah Madu Estonia Maduka diperolehi. Setiap botol Maduka madu Estonia mengandungi lebih daripada 50 jenis bunga debunga (jenis utama termasuk Tilia, Linden, Clover, dandelion, Raspberry, Spiraea, Hypericum Lotus).

Madu ini juga digunakan sebagai hadiah rasmi diplomatik negara kepada VIP, ia diperakui oleh Kementerian Pertanian Estonian. Setiap tumbuhan di hutan ini tumbuh dengan subur, menyerap nutrien daripada alam semula jadi. Oleh kerana keadaaan lokasi geografi, ia menjadi kawasan tidak ada penduduk. Oleh kerana cuaca musim sejuk beku , kawasan ini jarang dikunjungi oleh manusia, kecuali 45 hari setahun, apabila mereka datang untuk menuai madu segar dan bernilai ini. Selebihnya, pengunjung hutan hanyalah haiwan-haiwan kecil. 

  Saiz 300gm
       
  Penggunaan

Dewasa/Kanak-Kanak (Tidak sesuai untuk bayi) : 2 sudu makan - 2x sehari
-Dimakan terus / dibancuh dengan air suam serta perahan air limau.
-Boleh juga disapukan atas roti atau bersama bijiran sarapan.Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good


Copyright © 2019 HOUSE OF HEALIN. All rights reserved.eCommerce by SiteGiant